Kvalitní uzeniny a maso stojí za investici

Pokud nejste vegetariáni nebo vegani, určitě nepohrdnete kvalitním kouskem masa nebo uzeninou. Neuspokojuje vás nabídka v běžných obchodech? Pak se není čemu divit. Někdy zůstává rozum stát nad tím, jak se lidé honí za co nejnižší cenou masa na úkor jeho kvality a dobrého původu. Praví gurmáni ale dají přednost kvalitě před kvantitou, vyhledávají ty nejlepší suroviny a potraviny.

salám z kamzíka

Vyzkoušejte pochoutky z Tyrolska

Kde nakupovat? Exkluzivní nabídku najdete na Foodparadise.cz. Tento e-shop se zaměřuje na delikatesy z Itálie od vyhlášených výrobců. Nechte se zlákat chutí a vůní různých dobrot, mezi kterými nechybí Metzgerei MAIR, nevšední uzeniny z Jižního Tyrolska. Tato firma vyrábí lokální produkty ze surovin od místních farmářů a funguje již od roku 1954. Maso, ze kterého uzeniny vznikají, je té nejvyšší kvality, což se ve výsledku rozhodně projeví. Bez kvalitní vstupní suroviny totiž lahůdku nevytvoříte.

Výroba kvalitních uzenin v několika krocích

Jaký je postup výroby tradičních tyrolských uzenin? Maso je osoleno a dochuceno, nikoliv pomocí nějakých umělých dochucovadel, ale bylinkami. Poté se suší na čerstvém horském vzduchu nebo udí na bukovém dřevě, díky čemuž získá nezaměnitelnou chuť a aroma. Produkty Metzgerei MAIR jsou k dispozici jen v určitém menším množství, což je pochopitelné, nejde o žádnou velkovýrobu a suroviny jsou omezeně dostupné. Proto si nabídku nenechte ujít a zaujme-li vás nějaká dobrota, určitě si ji objednejte, protože brzy už v nabídce být jen tak nemusí. Hodí se nejlépe jako předkrmy a studené chody.

Jaké masové speciality od této firmy můžete na Foodparadise koupit?

Tradiční pancetta je tyrolská slanina uzená na bukovém dřevě a uleželá dva měsíce na čerstvém vzduchu. Uzená krkovice je oceňovanou specialitou podle starodávné receptury. Tyrolský špek zakoupíte ve variantě s tukem i bez tuku z libového masa, je jen málo solený a lehce vyuzený, takže se nemusíte bát o svou linii. Nabídka je bohatá na nejrůznější salámy z netradičního masa. Už jste ochutnali salám z kamzíka, jelena, srnky nebo divočáka? Máte jedinečnou možnost. Specialitou Jižního Tyrolska jsou pak klobásky z hovězího a vepřového masa autentické chuti. Taková klobása bude zaručeně jedinečným zážitkem pro vaše chuťové pohárky, a to lze ostatně říct o všech ostatních produktech na Foodparadise.

Profolio na Facebooku

Related posts

Leave a Comment

20 − three =